Jul, 10 2020   |   Design

Festményreprodukciók a plakátokon

Cornelia

Festmények mint plakátok? Hát persze! Hiszen a festményekről ismert motívumok plakátokra való nyomtatásával hasonló vizuális hatást érhetünk el sokkal alacsonyabb áron.

A festmények reprodukciói mindig is nagy népszerűségnek örvendtek. Különösen az utóbbi években váltak nagyon népszerűvé, amikor a nyomtatás fejlődése lehetővé tette a nyomtatott motívumok minden részletének nagyon pontos reprodukálását. Így vált lehetővé, hogy híres és ismeretlen festmények reprodukcióit nagy méretben kinyomtassák.

Digitális nyomtatással készült reprodukciók a plakátokon

A nyomtatás minősége és a felhasznált anyagok miatt a plakátokon készült reprodukció ugyanolyan lenyűgöző, mint a vásznon. A digitális nyomtatás nemcsak minden szín, hanem a reprodukció minden részlete, még az ecsetvonások is reprodukálhatók. A hagyományos festményeket kedvelőknek a reprodukciós plakát bekereteztetését is ajánljuk, így a megrendelt vintage stílusú plakát gyakorlatilag úgy fog kinézni, mint egy festmény.

Vintage stílusú reprodukciós plakátok

A reprodukciós plakátokat különösen olyan szobákba ajánljuk, amelyeket klasszikus vagy vintage stílusban szeretne berendezni. Minden így berendezett szoba nagy hasznát veszi a reprodukciókkal ellátott plakátok használatának. Ezek kihangsúlyozzák a retro vagy vintage stílust, és felkeltik a vendégek figyelmét.

Az üzletünkben kapható retro reprodukciós plakátok híres és kevésbé híres festők műveinek digitális másolatai. Fontos, hogy igyekeztünk különböző stílusú és korszakú festmények reprodukcióit bemutatni, így minden festészetrajongó megtalálja a maga számára ideális, vintage stílusú reprodukcióval ellátott plakátot.

Üdvözlünk a vintage reprodukciós plakátok galériájában.