Reprodukciós plakátok

Reprodukciós plakátok

Reprodukciós képgalériánkban gazdag plakátgyűjteményt kínálunk olyan híres művészek festményeinek reprodukcióiból, mint Edgar Degi, Henri Edmond vagy Ivan Aivazovski. Ha reprodukciókkal ellátott posztereink mellett döntesz, kevés pénzért gyakran több százezer vagy akár több millió dollárt érő műalkotásokat ábrázoló dekorációkat szerezhetsz be, amelyeknek minden nap örülhetsz.

függőleges
vízszintes

Természetesen nem minden reprodukciós plakát a leghíresebb művészek műveinek másolata. Ezek természetesen a legnépszerűbbek. Plakátgalériánkban azonban kevéssé ismert, gyakran alábecsült festők reprodukcióit is megtalálhatod. Minden műalkotás rendelkezik valami egyedivel, ami feldobhatja otthonod belterét.

Festményreprodukciók plakáton

A festmények reprodukcióit ábrázoló plakátok meglehetősen új típusú dekorációk, amelyeknek népszerűsége egyre nő. A fényképezés és a digitális nyomtatás technológiájának köszönhetően ma már szinte bármilyen anyagon bármilyen kép pontosan reprodukálható. Ennek köszönhetően csodálatos plakátgyűjtemények jöttek létre olyan festmények reprodukcióival, mint például Alfons Mucha, Egon Schiele, Leonardo da Vinci vagy Vincent van Gogh reprodukciós plakátjai. A világ legnagyobb festményei ma már digitálisan átvehetők, megfelelő papírra nyomtathatók, és a festményreprodukciók által rendkívüli poszterek készíthetők belőlük.

Képreprodukciók plakát formájában

A poszter kivitelezésű festményreprodukciók szinte bármilyen beltérben felhasználhatók dekorációként. Ha úgy döntesz, hogy klasszikus vagy retro/vintage stílusban rendezed be a nappalidat, akkor javasoljuk, hogy a festmény reprodukcióját ábrázoló posztert foglald klasszikus keretbe. Akkor nem úgy fog kinézni, mint egy tipikus plakát, hanem inkább úgy, mint egy klasszikus festmény. Ez a fali dekoráció olcsó és rendkívül hatásos. Ezenkívül beleillik ebbe a fajta elrendezésbe. Reprodukciós posztereink közül néhány olyan belterekbe illik, ahol a modern dekoráció a domináló. A plakátjainkon szereplő festők művei közül sok nem klasszikus festmény, hanem inkább modern művészeti alkotás. A modern festményeket reprodukáló poszterek a modern szobák falait díszítik.

Festményreprodukciók plakáton

Ha valaki szereti a festészetet, de nem engedheti meg magának, hogy hagyományos festményt vásároljon, a posztereken lévő festményreprodukciók ideális megoldást jelentenek. A bekeretezett poszterek szinte úgy néznek ki, mint egy festmény klasszikus másolata, és nem kerülnek sokba. Bárki megengedheti magának. Másrészt a nyomtatás minősége és maga a papír is rendkívül tartós fali dekorációt eredményez. A posztereken ábrázoló festményreprodukciók olyan ajánlatot jelentenek, amely egyaránt szól a festészet szerelmeseinek és mindazoknak, akik szeretik körülvenni magukat jól ismert és érdekes műalkotásokkal.

Tekintsd meg a hasonló cikkeket is: Egon Schiele műalkotásairól készült plakátok, retro japán plakátok, szabadalmakat ábrázoló plakátok.