Küldetésünk

Ha érdekes vintage dekorációt keresel a faladra, akkor jó helyen jársz. A VintagePosteria retro témájú poszterek széles választékát kínálja. Egyedi vintage és retro fali dekorációk készítésére vagyunk szakosodva. Plakátjainknak köszönhetően nemcsak az otthonodat, hanem az irodádat, üzletedet, éttermedet, kocsmádat és egyéb helységeidet is feldíszítheted.
A vintage és retro stílusú poszterek évek óta növekvő népszerűségnek örvendenek. Szívesen használják őket a háztartási terek, valamint az irodák és a szolgáltató helyiségek berendezésében, ezért a VintagePosteriánál egyedi, vintage stílus&

Több mint 25 országból származó elégedett Ügyfeleink

Hogyan működik mindez?

Először kinyomtatjuk a poszteredet.
Tökéletesen becsomagolunk mindent.
Elküldjük a rendelésedet.
Elégedett vásárló - küldetésünk sikerrel járt.

Több mint 25 országból származó elégedett ügyfeleink

Hogyan működik mindez?

Először kinyomtatjuk a poszteredet.
Tökéletesen becsomagolunk mindent.
Elküldjük a rendelésedet.
Elégedett vásárló – küldetésünk sikerrel járt.

A vintage poszterekről óhatatlanul a régi plakátok, reklámok, sportposzterek vagy autók, motorkerékpárok vagy repülőgépek képei jutnak eszünkbe. Gyakran utalnak a huszadik század ötvenes-hatvanas éveinek amerikai populáris művészetére, valamint a Szovjetunió propagandaplakátjaira. Kínálatunkban mindkettő megtalálható, valamint számos más tematikus kategória is, amelyben egyedi vintage stílusú posztereket találhatsz. Kínálatunk már több ezer motívumot tartalmaz, és folyamatosan bővül új, népszerű poszterekkel. Minden vintage stílusú poszter, amely üzletünkben megvásárolható, bekereteztethető.
Plakátjainkat kiváló minőségű vászonra nyomtatjuk, nem pedig papírra, ahogy a legtöbb posztert a piacon. A nyomtatás digitális technológiával készül. A teljes gyártási folyamat a mi gyárunkban zajlik, így garantálni tudjuk a legmagasabb minőségű vintage poszterek vászonra történő nyomtatását. Plakátjainkat szabványos formátumokban kínáljuk: A4 - 21x29cm, A3 - 30x40cm, A2 - 40x60cm és A1 - 60x85cm. Ha azonban más, nem szabványos retro poszter érdekelne, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot.
Érdemes megjegyeznünk, hogy ha úgy döntesz, hogy nálunk vásárolsz, nem merülnek fel szállítási költségek, és már néhány nappal a megrendelésed leadása után egy gyönyörű vintage poszter kerülhet a faladra.

Számokban

1000 + termék a weboldalon
450 000 + kiszállított termék évente
135 000 + vásárló minden évben
1 mil. + kilométer évente

Tekintsd meg a legújabb vintage stílusú posztereket

Számokban

1000 +
termék a weboldalon
450 000 +
kiszállított termék évente
135 000 +
vásárló minden évben
1 mil. +
kilométer évente