Japán plakátok

Japán plakátok

Japán egyedülálló ország, egyedülálló kultúrával és művészettel. Teljesen eltér az európaitól, gyakran érthetetlen számunkra, de egyben lenyűgöző is, ezért sokakat lenyűgöz a japán kultúra, és szeretik körülvenni magukat a japán művészet elemeivel.

függőleges
vízszintes

A japán poszterek a dekoráció egyik formája, amellyel kihangsúlyozhatod a Japán iránti érdeklődésedet. Olcsó és könnyen bekeretezhető, ezenkívül bármelyik helyiségben felakasztható. A japán poszterek stílustól és színvilágtól függetlenül bármelyik falon jól mutatnak. Ha szeretnél egy kis egzotikumot vinni otthonodba, akkor érdeklődési körtől függetlenül javasoljuk, hogy tekintsd meg közelebbről retro japán poszterekből álló galériánkat.

Japán művészeti plakátok

A japán művészeti plakátjainkhoz választott motívumok vintage stílusúak. Végül is a japán kultúra olyan hosszú hagyományokkal rendelkezik, hogy érdemes belőle ihletet meríteni. Japánt ma a modernitással és a technológiával azonosítjuk, de a régi Japán a szamurájok, a gyönyörű épületek és a népviseletek kultúrája volt. Mindez a mai napig lenyűgöz minket. A plakátjainkon ábrázolt japán művészet mind a gyönyörű japán tájakat, mind ennek az egyedülálló országnak a lakóit jelenti. Japán épületekkel, különleges hajókkal, gyönyörű tájakkal és természetesen virágzó cseresznyevirágokkal ábrázoló vintage posztereket kínálunk. Megcsodálhatjuk az egyedi pagodákat, amelyeket Ázsiával és Japánnal azonosítunk. A plakátokon szereplő japán művészet az emberekről is szól. Kimonóba öltözve, jellegzetes frizurával és legyezővel a kezükben. Ha ezeket a rajzokat és festményeket szemügyre vesszük, egy pillanatra a néhány száz évvel ezelőtti, távoli Japánban érezhetjük magunkat.

A japán motívumú plakátok - a lakásokon kívül - faldíszként más helyeken is felhasználhatók. Bárhol is hivatkozunk Japánra, a japán motívumú poszterek olyan dekoráció lehetnek, amelyek megfelelő hangulatot kölcsönöznek a szobának. Ez a helyzet például a japán konyhát és szusit kínáló éttermekben, vagy az ázsiai termékeket és világkonyhát árusító üzletekben.

Japán vintage plakátok

Cégünk a legmodernebb nyomdatechnológiát és a legjobb minőségű papírt használja. Ennek köszönhetően az üzletünkből származó japán vintage posztereket a legmagasabb minőségű nyomtatás és a termék tartóssága jellemzi. A japán vintage plakátok nyomtatása a japán rajzolás sajátos, gyakran nehezen utánozható technikájának minden részletét visszaadja. Hasonlóan a régi japán művészek által használt színekhez. A kiváló minőségű papír viszont garantálja a poszter tartósságát, és enyhe fényt kölcsönöz a nyomtatásnak. Mindez együtt egy gyönyörű, japán témájú fali dekorációt eredményez.

Tekintsd meg a hasonló cikkeket is: festményreprodukciós plakátok, Egon Schiele festményeit ábrázoló plakátok.