Megrendelés kiszállítása

Megrendelés kiszállítása

SZÁLLÍTÁSI IDŐ
A szállítási idő országtól függ.
Az Európába történő szállítás körülbelül 3-5 munkanapot vesz igénybe.
Az USA-ba történő szállítás körülbelül 2-3 munkanapot vesz igénybe.
A más célállomásokra történő szállítás körülbelül 4-6 munkanapot vesz igénybe.
CSOMAGKÖVETÉS
A csomagodnak az irodánkból az otthonodig megtett útját akár nyomon is követheted. A vásárlás során megadott e-mail címedre elküldjük a nyomon követéshez szükséges adatokat.
A SZÁLLÍTÁS FOLYAMATA
1. A csomagot házhoz szállítják. A legjobb kézbesítési szolgáltatás biztosítása érdekében kérünk, add meg a címed minden adatát (pl. emelet, lakásszám).
2. Ha a házadhoz történő kézbesítési kísérlet sikertelen, előfordulhat, hogy a csomagot a szomszédodnak adják át, vagy a futár megpróbálja azt másnap kézbesíteni.
3. Ha a kézbesítési kísérlet ismét sikertelen, a csomagot a legközelebbi futárfiókba vagy gyűjtőpontra szállítják. Kapsz egy e-mailt, amelyben tájékoztatunk arról, hogy hol van a csomagod.
4. GLS: A csomag átvételére körülbelül 4-6 nap áll rendelkezésedre, ezután a csomag visszaküldésre kerül a Vintage Posteriához.
FedEx: Vedd fel a kapcsolatot a futárcég legközelebbi fiókjával, hogy újabb kézbesítési kísérletet szervezhess. Az ügyfélnek erre 3 nap áll a rendelkezésére. Minél hamarabb felveszed a kapcsolatot a FedEx-szel, annál jobb.

Szállítással kapcsolatos probléma esetén bármikor kapcsolatba léphetsz velünk!
SÉRÜLT TERMÉK
Ha sérült vagy hibás terméket kaptál, kérünk, minél hamarabb írj ügyfélszolgálatunknak az alábbi címre: info@vintageposteria.hu. Feltétlenül csatolj fényképeket a termékről/csomagolásról. Ha panaszodat elfogadjuk, elküldjük neked a megfelelő terméket, vagy visszatérítjük az általad befizetett összeget.
MI TÖRTÉNIK, HA NEM VESZEM ÁT A CSOMAGOMAT?
Azon áruk esetében, amelyeket azért küldenek vissza, mert a vásárló nem kapta meg az árut, a csomagolás és a visszaküldés fedezetét számoljuk fel.