Plakátok – Alice Csodaországban

Lewis Carroll Alice Csodaországban című regényének varázslatos világa és William Henderson egyedi illusztrációi által inspirálva, a vintage poszterek legvarázslatosabb gyűjteményét hoztuk létre üzletünkben. Ismerd meg az Őrült Kalapost, a kíváncsi Alice-t, a kalandvágyó Szívkirálynőt, az okos Cheshire Macskát, vagy inkább a Fehér Nyulat követnéd?

függőleges

Alice Csodaországban plakátok

Ez az Alice Csodaországban posztergyűjtemény Lewis Carroll egyedülálló regényének rajongói számára készült. William Henderson eredeti műve, amelyet mi retro plakátokká alakítottunk át, eredetileg a chicagói The Players Producing Company számára készült 1915-ben. Henderson tervezte számukra a jelmezeket, valamint a díszletet egy készülő darabhoz, amely az L. Carroll által teremtett egyedi világon alapul. Ma a modern technológiának és a kiváló minőségű nyomtatásnak köszönhetően csodálatos illusztrációi bármely laktér díszévé válhatnak, amelyből hiányzik egy kis varázslat.

Mese motívumokkal rendelkező poszterek a lakberendezésben

Gyermekként álmodtál arról, hogy a szobád majd azokra az elvarázsolt tájakra fog hasonlítani, amelyeket olyan élénken leírtak a szüleid által olvasott mesékben? Ki nem! A mese motívumok mindig is megjelentek a gyermek lakberendezésben, de egyre gyakrabban találkozhatunk velük a nappali és a hálószoba kialakításában is.

A tündérmesék menekülést kínálnak a mindennapi gondok és felelősségek elől. Ugyanezeket az elvárásokat támasztjuk otthonunkkal szemben is, ahol igyekszünk ideális menedéket és pihenő helyet teremteni. Ezért az álomtér kialakításakor érdemes olyan illusztrációkat vagy grafikákat nézegetni, amelyek a mesék világából vett inspirációnak köszönhetően jöttek létre. Az „Alice Csodaországban" kollekcióból származó vintage stílusú poszterek nagyszerű kiegészítői lehetnek a nappali képgalériájának vagy a hálószobában lévő ágy felett.