Reklamáció és visszáru

Reklamáció és visszáru

Reklamáció

1. Az üzletünk által kínált termékek garanciája 12 hónapig érvényes.

2. Az Eladó felelősséggel tartozik a Vásárló felé, ha az Áru nem felel meg a szerződésnek (garancia). A hibákra vonatkozó garancia kizárt olyan vevő esetében, aki nem fogyasztó vagy fogyasztói jellemzőkkel rendelkező Vállalkozó.

3. Ha a termék hibás, a Vevő az alábbiakra jogosult :
a) a hibás Termék hibátlan Termékre történő cseréjének vagy a hiba megszüntetésének követelése. Az eladó köteles a hibás terméket hibátlanra kicserélni, vagy a hibát ésszerű időn belül megszüntetni anélkül, hogy a vásárlót indokolatlan kellemetlenség érné.

b) csak akkor jogosult elállni a szerződéstől, ha az eladó megtagadta az áru szerződésszerűvé tételét, a szerződésszerűség hiánya továbbra is fennáll, az eladó nyilatkozata azt mutatja, hogy elfogadható időn belül nem fogja az árut a szerződésnek megfelelővé tenni.

4. A szavatossági jogokat gyakorló vásárló köteles a hibás terméket az Eladó címére visszaszállítani. Ügyfél vevő szállítási költségét az Eladó állja.

5. Az Áruval vagy az Adásvételi Szerződés végrehajtásával kapcsolatos panaszait a Vevő írásban vagy e-mailben az Eladó címére terjesztheti elő. Az elektronikus formában a (info@vintageposteria.hu) címre benyújtott panasz lerövidíti a panaszkezelés idejét.

6. Az Eladó 14 napon belül és a reklamáció kézbesítésétől számítva, Terméket érintő panaszára, vagy az Adásvételi Szerződés végrehajtásával kapcsolatos panaszra.

7. A reklamáció oka lehet a termék műszaki hibája , mint pl.
- nem megfelelő méret,
- nem megfelelő személy,
- nem megfelelő anyag fajta
- a megrendelés bármely összetevőjének hiánya

8. Nem lehet élni reklamációval a következő esetekben:
- Olyan bejelentések, hogy a csillám, arany, ezüst, beton, márvány, rozsdás fém, fa stb. motívumok a valóságban másként néznek ki. Mivel a motívumok nyomtatottak, ezért eltérhetnek a valódi megfelelőiktől. A fényvisszaverődések nem tartoznak a grafikai elemek közé.
- Színkülönbség. A késztermék árnyalatai némileg eltérhetnek a képi megjelenítéstől annak a monitor kalibrálásának köszönhetően, amelyen az objektumokat megtekinti, a nyomdagép és a felhasznált tinta típusa miatti - árnyalati eltérések nem képezhetik a panasz okát.
- Az előző rendelés más színű volt. Az áruk megrendelésekor a más időkereten belül megrendelt megrendelések színekben és keretben is enyhén eltérhetnek, mivel a megrendelések kézhezvétele után gyártjuk az összes terméket.
-A mechanikai sérülések (a termék megváltoztatása, égési sérülések, nem megfelelő használat)

Szerződéstől való elállás joga